vrijdag, april 19, 2024
HomePersonal Finance12 Airfryer-recepten die snel, gemakkelijk en lekker zijn

12 Airfryer-recepten die snel, gemakkelijk en lekker zijn


Openbaarmaking: dit bericht kan gelieerde links bevatten, wat betekent dat ik een commissie krijg als u besluit om via mijn links een aankoop te doen, zonder kosten voor u. Lees mijn openbaarmaking voor meer informatie.

Bent u op zoek naar snel en gemakkelijk recepten voor airfryer?

Ik kocht ongeveer een jaar geleden mijn eerste heteluchtfriteuse en het is een van mijn favoriete kookgadgets. ik heb de Instant Pot Duo Crisp 11-in-1 Airfryeren ik gebruik het meerdere keren per week.

Airfryer-recepten

Heteluchtfriteuses zijn gemakkelijk te gebruiken en ze kunnen in minder dan een uur een heerlijke maaltijd bereiden met zeer weinig werk. Ze kunnen u een hoop tijd besparen, en opruimen is eenvoudig.

Naast eenvoudig opruimen, kunt u met airfryers die knapperige, gefrituurde smaak krijgen zonder bijna net zoveel frituurolie te gebruiken. Dit betekent dat je luchtgefrituurde maaltijden gezondere alternatieven zijn en dat ze zo veel gemakkelijker te bereiden zijn.

Mensen vertellen me al een paar jaar dat ik een airfryer moet kopen, en ik aarzelde omdat we niet veel aanrechtruimte hebben. We verdelen onze tijd tussen een boot en een tiny house, en ik ben altijd voorzichtig om meer rommel toe te voegen.

Maar ik ben zo blij dat ik mijn heteluchtfriteuse heb gekocht – hij is de ruimte zeker waard.

Omdat ik mijn airfryer graag gebruik, wilde ik enkele van de beste airfryerrecepten die ik online heb gevonden, delen. Hier zijn enkele van mijn favorieten uit het artikel van vandaag:

  • Vistaco’s met koriander-limoensla – Leven op een boot betekent dat we veel vis eten. Wes is vaak aan het vissen, en we eindigen met heel veel vis. Dit recept is een geweldige manier om een ​​deel van de vis die hij vangt te bereiden.
  • Airfryer Sesam Bloemkoolvleugels – Als je van vleugels houdt maar een vegetarisch alternatief wilt, is dit een heerlijke optie. De saus is heerlijk met gember, sojasaus, sriracha en knoflook.
  • Airfryer Gegrilde Kaas – Deze is zo gemakkelijk dat zelfs kinderen het kunnen maken.
  • Airfryer-groenten – Als u op zoek bent naar een nieuwe en gemakkelijke manier om groenten te koken, is dit recept geweldig. Je kunt ook verschillende smaakmakers uitproberen voor een heerlijk bijgerecht.
  • Jalapeno Popper Gevulde Kip – Ik ben dol op jalapeno poppers en maak ze bijna een keer per week. Dit recept neemt een traditionele jalapenopopper en laat ze in kippendijen wikkelen. Je kunt dit maken voor het avondeten of als voorgerecht.

Zoals ik al zei, koken met een airfryer maakt het koken en opruimen van je maaltijden gemakkelijk, en wie houdt daar niet van?!

De recepten voor de airfryer die ik vandaag met je deel, zullen de maaltijdplanning van deze week gemakkelijk maken, omdat je zoveel nieuwe recepten hebt om te proberen. Deze zijn geweldig voor een snelle doordeweekse avondmaaltijd of als je gezelschap hebt.

Ik hoop dat je geniet van de 12 airfryer-recepten die ik vandaag deel!

Voor nog meer snelle receptideeën vind je misschien het volgende leuk:

Opmerking: als u op zoek bent naar eenvoudige wekelijkse maaltijdplannen, vol budgetrecepten, raad ik $ 5 Meal Plan aan. $ 5 Meal Plan is een maaltijdplanningservice die je elke week een heerlijk maaltijdplan en boodschappenlijstje stuurt voor slechts $ 5 per maand.

12 Airfryer-recepten die snel, gemakkelijk en lekker zijn

1. Vistaco’s uit de Airfryer

Download hier het recept.

2. Airfryer Bloemkool Sesamvleugels

Download hier het recept.

3. Airfryer Gegrilde Kaas

Download hier het recept.

4. Airfryer-ravioli

Download hier het recept.

5. Airfryer Kip Fajita’s

Download hier het recept.

6. Empanadas In De Airfryer

Download hier het recept.

7. Worstenbroodjes uit de Airfryer

Download hier het recept.

8. Tofu Boeddha-kommen

Download hier het recept.

9. Airfryerbiefstuk

Download hier het recept.

10. Airfryer-groenten

Download hier het recept.

11. Airfryer Parmezaanse kip-tenders

Download hier het recept.

12. Jalapeno Popper Gevulde Kip

Download hier het recept.

Wat zijn jouw favoriete recepten voor de airfryer?RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments