zaterdag, mei 18, 2024
HomeEntertainment27 Rode vlaggen voor trouwdag Je bent met de verkeerde persoon getrouwd

27 Rode vlaggen voor trouwdag Je bent met de verkeerde persoon getrouwd


15.

“De hele trouwdag had mijn ex-man nauwelijks aandacht voor mij. Hij was in plaats daarvan gefocust op zijn vrienden! Aan het einde van de nacht probeerde ik hem weg te trekken zodat we konden gaan genieten van onze hotelkamer, en hij groeide echt woedend! Hij schreeuwde in het bijzijn van een paar mensen dat ik ‘hem wegrukte van zijn vrienden’. Op een avond die over onze liefde zou gaan, was hij boos dat ik intiem met hem wilde zijn.”

“Ja hoor, tijdens ons huwelijk was ik gewoon een mooie medeplichtige aan hem, geen persoon. Hij vertelde me zelfs expliciet, meer dan eens, dat het hem niet kon schelen of ik gelukkig of gezond was.”. Toen ik tijdens de lockdown zo depressief werd dat ik niet uit bed kon komen, schold hij me uit omdat ik mezelf had laten gaan en vergeleek hij me vaak met de vriendinnen van zijn vrienden. Het verklaarde wat ik op onze trouwdag zag: hij was gefocust op zijn vrienden omdat hij ging trouwen om indruk op hen te maken. Het maakte niet uit aan wie.”

—28, Washington, DC

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments