zaterdag, mei 18, 2024
HomeEntertainment27 stukken woondecoratie van Amazon, verrassend genoeg

27 stukken woondecoratie van Amazon, verrassend genoeg


De versie met tabak en patchouli van deze kaars is de hoofdgeur in mijn huis! Ik kocht het voor het potje, en omdat ik niet van hele zoete, bloemige geuren houd. Dang! Heeft dit ding geleverd! Het heeft een geweldige brandtijd en de geur is precies wat ik wilde. Dit is 100% de moeite waard om cadeau te doen, maar uiteindelijk zou ik het gewoon voor mezelf houden.

Veelbelovende recensie: “Goudlokje zou dol zijn op deze kaars omdat alles precies goed is. Sommige kaarsgeuren zijn te sterk of ruiken nep en sommige zijn te zwak – deze kaars is perfect. De subtiele, maar verleidelijke geur zorgt voor een mooie achtergrondgeur voor elke kamer en brandt zeer schoon. Ik ben gevoelig voor kaarsen met valse chemische geuren of was die vies brandt en deze kaarsen zijn mijn go-to omdat ze nooit een probleem veroorzaken. Het glazen potje geeft een mooie gloed en de kaars gaat lang mee. Een beetje meer geld dan de meesten hier, maar de moeite waard voor ‘precies goed’.'” —Sterling

Prijs: $ 17,46+ (verkrijgbaar in negen geuren)

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments