woensdag, juli 24, 2024
HomeEntertainment29 eersteklas seksspeeltjes om regenachtige dagen een *veel* beter te maken

29 eersteklas seksspeeltjes om regenachtige dagen een *veel* beter te maken


Het heeft ook Smart Silence-technologie, wat betekent dat het zichzelf uitschakelt wanneer het je lichaam niet aanraakt. En het bevat een secundaire zuigpunt, om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm hebt voor een op maat gemaakt (nogal) gemengd orgasme.

Mijn collega Taylor Steele is eigenaar van dit speeltje En vindt het geweldig en zegt dat het de prijs zeker waard is: “Dit is het speelgoed dat, als het op de een of andere manier zou worden vermist, ik waarschijnlijk zou sterven. Ik ben. Serieus. Ik hou van de grootte en het gevoel van de Duo. Zijn 12 druk *en* vibratie modi laten niets te wensen over… want alles wat je zou willen is hier in één luxe pakket! En ik vind het geweldig dat het voelt wanneer het niet langer nodig is en in de slaapstand gaat (totdat ik klaar ben voor meer natuurlijk)! Trakteer jezelf alsjeblieft op dit speelgoed. Het *zal* je leven beter maken.”

Veelbelovende recensies: “Ik spoot letterlijk. Dat heb ik nog nooit in mijn leven gedaan. Dit is fantastisch speelgoed.” —Dame

“Ziet eruit als een ruimteschip uit Star Trek, ja, en het zal je zeker de ruimte in sturen. Dit was geen moeilijke recensie om te schrijven, aangezien dit apparaat me binnen enkele seconden na gebruik ervan overtuigde van zijn waarde. Ik ben nooit bezig geweest met speelgoed voor mijn plezier. Ik ben altijd de persoon geweest die de voorkeur geeft aan het echte werk, maar met mijn vriend die momenteel 3000 kilometer bij mij vandaan woont, werd dit bijna een noodzaak. Ja, $ 200 is veel om uit te geven, maar geloof me, je zult snel ontdekken dat het elke belachelijke cent waard was. Ik ben ook niet gemakkelijk te plezieren, ik bereik op geen enkele manier gemakkelijk een climax, nooit gedaan, maar dit ding en ik gingen urenlang rond voordat ik mezelf ervan moest overtuigen dat ik genoeg had… dat was geen gemakkelijke discussie, geloof me. Lol Het is als een verdovend middel voor je delen, en je zult verslaafd raken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Koop het gewoon, vertrouw me.” –Lorae

Haal het van Amazon voor $ 153 (verkrijgbaar in vier kleuren).

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments