dinsdag, mei 21, 2024
HomeEntertainment33 schoonheidsproducten om ervoor te zorgen dat u van uw reflectie houdt

33 schoonheidsproducten om ervoor te zorgen dat u van uw reflectie houdt


Vorige BuzzFeed-schrijver Nusrat Sultana is een grote fan! Ze zei:

“Ik heb dit in verschillende kleuren en vind het altijd geweldig hoe het mijn lippen kleurt en de hele dag blijft zitten zonder dat ik het opnieuw hoef aan te brengen vanwege het vlekeffect. Je hoeft je geen zorgen te maken als de kleur er is. Als je lippen droog aanvoelen, gewoon wrijf er wat lippenbalsem over – de kleur blijft! Je kunt de kleur ook opbouwen voor intensiteit of één keer vegen en deppen voor een natuurlijk ogende kleurverloop.”

Veelbelovende recensie: “Nieuwe heilige graal-lippenstift! Ik ben normaal niet iemand die beoordelingen schrijft, maar ik ben zo blij met dit product dat ik me verplicht voelde! Ik kwam zelfs terug om nog een paar kleuren te pakken omdat de prijs geweldig is! I’ Ik ben geobsedeerd door matte lipsticks! Waar ik niet geobsedeerd door ben, is hoe de meeste matte lipsticks je lippen droog, cakeachtig en vlekkerig maken! NIET DEZE. De textuur van dit product is fenomenaal! Zo licht dat ik nauwelijks het gevoel heb dat er iets op mijn lippen zit als het droogt. Aanzienlijk comfortabeler dan typische lipsticks.

In plaats van de scheuren in mijn lippen te intensiveren, streek het er recht overheen. Het laat mijn lippen er voller en perfect mat uitzien. Met een klein beetje van dit product kom je al een heel eind, dus zorg ervoor dat je niet te veel aanbrengt! Ik vond het aanbrengen van een beetje in het midden van je lippen en het gebruik van je vinger om te spreiden en rond te kloppen het beste effect geeft! Ik vind deze lipstick nog leuker dan mijn Jeffree Star Liquid lipsticks! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht, matte lipstick.” —Kelsey

Haal het van Amazon voor $ 9,90 (verkrijgbaar in verschillende tinten).

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments