dinsdag, mei 21, 2024
HomeEntertainment36 huisvondsten van TikTok die de moeite waard zijn om te kopen

36 huisvondsten van TikTok die de moeite waard zijn om te kopen


Veelbelovende recensies: “Ik zie mensen dit altijd gebruiken op TikTok, maar de video’s doen het niet eens recht. De Pink Stuff maakte alles vlekkeloos. Werkbladen, fornuizen, gootstenen, letterlijk alles. Beste schoonmaakproduct ter wereld en ik zal er letterlijk nooit een gebruiken weer een ander merk.” —Hailey Peters

“Mijn driejarige besloot onlangs om zijn innerlijke Van Gogh op de muur van ons trappenhuis te kanaliseren, en rood krijt was OVERAL. Ik heb alle mogelijke schoonmaakmiddelen geprobeerd, maar het lukte niet. Ik hoorde over de Pink Stuff op TikTok en besloot dat het was een poging waard. Dit spul is een wonderdoener! Met een spons en wat elleboogvet kon ik al het krijt binnen 10 minuten verwijderen. Er is absoluut geen spoor van het krijt meer en het heeft mijn verf niet verpest! Eén ding om op te merken: het lijkt beter te werken bij bepaalde kleuren dan bij andere. Ik heb het onlangs gebruikt om blauw krijt van onze witte tekentafel te verwijderen, en hoewel het meeste blauw eraf is gegaan, is er zeker nog een vage vlek waar het krijt vroeger was. Maar hey, het is werelden beter dan voorheen!” –Casey Blaine

Haal het van Amazon voor $ 5,97.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments