vrijdag, april 19, 2024
HomeEntertainment38 TikTok-producten om jezelf op te trakteren

38 TikTok-producten om jezelf op te trakteren


Bekijk het op TikTok hier!

Ik heb deze handige schoonheidstool en bewaar deze op mijn bureau. Ik gebruik het vaak tijdens de werkdag wanneer ik merk dat ik mijn hoofd in mijn handen leun terwijl ik door berichten lees – waardoor de olie van mijn vingers over mijn hele voorhoofd komt. De roller haalt de olie naadloos weg van mijn gezicht. Ik gebruik het de hele tijd zonder erbij na te denken… het werkt echt!

Veelbelovende recensie: “Ten eerste, als je een extreem vette huid hebt, dit. is. het. Ik was het zo beu om blotting poeder/doekjes te krijgen. Het voelde verspillend aan en liet altijd residu achter op mijn gezicht. Ik zag dit op TikTok en had het NODIG. Het was terug besteld, maar toen kreeg ik een e-mail waarin stond dat het op voorraad was, en ik was ZO opgewonden. Het is niet alleen betaalbaar, maar het is ook wasbaar, waardoor je geld bespaart en minder verspilt. De verpakking was niet overdreven opwindend , maar het gaf je alle informatie die je nodig had. (Het voelde alsof de heilige graal bij mijn voordeur was afgeleverd.) Na mijn eerste gebruik was ik verliefd. Nu pakt het niet alles op, maar het maakt het wel matter en geeft je een natuurlijke uitstraling. Ik ben zo enthousiast dat dit product bestaat en ik voel me nu al zelfverzekerder.” —Kelsey B.

Haal het van Amazon voor $ 12,64+ (verkrijgbaar in drie kleuren).

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments