vrijdag, april 19, 2024
HomeFood & DrinkBroodje Bagel Ontbijt | De receptencriticus

Broodje Bagel Ontbijt | De receptencriticus


Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten zodat we u recepten kunnen aanbieden. Lees mijn privacybeleid.

Begin je ochtend goed met deze stevige en vullende bagel-ontbijtsandwich. Het heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam van brandstof te voorzien en je vol te houden tot de lunch. Deze zijn ook perfect als ontbijt voor onderweg en zijn altijd een schot in de roos!

Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag! Ik kan echt niet wachten om iets op te zwepen als mijn ogen ’s ochtends openspringen. Maak je geen zorgen als je het niet kunt relateren! De rest van mijn familie is absoluut niet zoals ik. Ze pakken graag een kom ontbijtgranen en noemen het een dag. Als je op zoek bent naar snelle en gemakkelijke ontbijtideeën die meer vullend en voedzamer zijn dan ontbijtgranen, dan moet je deze Overnight Oats, deze Overnight Breakfast Casserole en deze eenvoudige en vullende Breakfast Enchiladas proberen.

Bagel-ontbijtsandwiches op een snijplank.

Ontbijt bagelsandwich

Er is geen betere manier om het te zeggen – deze bagel-ontbijtsandwich is het beste ontbijt dat ik ooit heb gehad! En dat zegt veel, want ik ben dol op ontbijten. Had ik al gezegd dat het mijn favoriete maaltijd van de dag is? Je kunt waarschijnlijk zien dat ik behoorlijk gepassioneerd ben over de eerste maaltijd van de dag omdat ik veel ontbijtrecepten op mijn blog heb staan. En ze zijn allemaal geweldig, want ik heb ook hoge eisen aan het begin van mijn dag.

Deze sandwiches zijn heerlijk van de bovenste plank. Als je een probleem hebt met bagels, weet ik niet wat ik je moet vertellen, behalve dat ze heerlijk zijn en eigenlijk niet zo slecht voor je in vergelijking met veel andere ontbijtkeuzes. Zeker als je je bagels thuis maakt, is het een simpel brood met maar een paar ingrediënten die de perfecte basis vormen voor je overige ingrediënten. Je legt heerlijke roerei, smaakvol spek en verse avocadoplakken op elkaar voor de perfecte bite, elke keer weer. Engelse muffinsandwiches hebben niets aan dit recept! Hoewel, als je van een goede ontbijtsandwich houdt, is mijn recept voor Engelse muffins ook echt goed.

Ingrediënten

Bagel-ontbijtbroodjes hebben alleen de beste ingrediënten! Natuurlijk kun je, net als bij elk ander sandwichrecept, alle ingrediënten erop doen die je maar wilt. Ik som hieronder de dingen op die mijn voorkeur hebben, maar er zijn zoveel andere dingen die je kunt toevoegen. Dun gesneden ui of rode ui zijn geweldig op eiersandwiches. Ik strooi meestal wat versgemalen peper en koosjer zout over de eieren als ik klaar ben met koken. Dit is een van mijn favoriete ontbijtrecepten als ik wat meer tijd heb om ze samen te stellen. Ze zijn zo lekker! De afmetingen vindt u hieronder in de receptenkaart.

 • bagel: Ik geef de voorkeur aan de alles bagel omdat het mijn favoriet is! Je kunt je favoriete soort bagels bij de supermarkt halen of thuis maken! Zelfgemaakte bagels zijn heerlijk van het volgende niveau!
 • Eieren: Ik geef de voorkeur aan roerei, maar je kunt zeker een gebakken ei in een koekenpan koken. De zachte dooier voegt veel smaak en vocht toe.
 • Spek: Dit is mijn favoriete eiwitkeuze, maar je kunt natuurlijk ook ham, kalkoen, kalkoenspek of pasteitjesworst gebruiken!
 • Cheddar kaas: Ik heb eigenlijk Amerikaanse kaas gebruikt, maar scherpe cheddar zou geweldig zijn. Je kunt natuurlijk ook roomkaas gebruiken! Havarti of provolone kaas is ook een goede keuze.
 • Tomaat: Ik hou ervan om het heel dun te snijden en erop te leggen.
 • Rucola: Ik hou van rucola vanwege de sterke smaak. Ik heb er maar een handvol op gedaan. Spinazie of sla zou ook heerlijk zijn.
 • Avocado: Ik gebruikte de helft van de avocado voor één broodje. Ik heb het gewoon in plakjes gesneden, maar je zou er ook guacamole van kunnen maken en het erop smeren.
Verwerk foto's die laten zien hoe u het ei, de kaas, het spek en de verse ingrediënten toevoegt.

Bagel Ontbijt Sandwiches Recept

Ik ben me er volledig van bewust dat vrijwel iedereen een broodje kan bouwen! Deze bagel-ontbijtsandwich is echt het lekkerst wanneer hij wordt samengesteld in de volgorde die ik hieronder vermeld. Als je in een boterham bijt, kan je tong eigenlijk verschillende smaken samen proeven op basis van hoe je alles hebt gestapeld. Dit is serieus de best smakende volgorde om je ingrediënten in te doen, dat beloof ik!

 1. Eieren en spek koken: Kook de eieren en spek vlak voor het samenstellen van de sandwich.
 2. Toastbroodje: Rooster de bagel en smeer boter op de bagel als je dat wilt.
 3. Ei en kaas toevoegen: Leg op de onderste plak van de bagel de gekookte eieren en kaas. Laat de kaas lichtjes smelten bovenop de warme eieren.
 4. Spek en tomaat toevoegen: Voeg de bacon en plakjes tomaat toe.
 5. Top af en geniet: Werk af met een handvol rucola, in plakjes gesneden avocado en de andere bagelplak.

Tips voor het maken van bagel-ontbijtsandwiches

Deze bagel-ontbijtsandwiches zijn absoluut rechttoe rechtaan. Deze tips hieronder zijn enkele van de manieren waarop ik deze sandwich naar een hoger niveau heb getild! Er zijn zoveel manieren om je ingrediënten af ​​te wisselen en hoe je ze klaarmaakt om elke keer een heel nieuw broodje te maken.

 • Bak je eieren: Dit is een van mijn favoriete manieren om dit recept te veranderen. Ik bak mijn eieren in plaats van ze ongeveer de helft van de tijd door elkaar te roeren. Ik hou echt van de vloeibare dooier, maar dat ben ik! Als je veel boterhammen tegelijk wilt maken, raad ik je aan om dit gebakken roerei gerecht te maken. Het scheelt een hoop werk!
 • Verander uw proteïne: Dit is er weer een die ik graag verander. Als je geen fan bent van spek, zijn er zoveel heerlijke opties! Je kunt zelfs restjes vlees van de avond ervoor op deze boterham gebruiken. Ik heb eigenlijk prime rib gemaakt voor een speciale gelegenheid voor het avondeten, en dan in dunne plakjes gesneden en op deze sandwiches gelegd voor het ontbijt en het was GEWELDIG! Vrijwel elk vlees zal geweldig zijn op deze sandwich!
 • Geroosterde bagels in de oven: Dit is nog een geweldige truc, vooral als je al een paar sandwiches aan het maken bent en het niet erg vindt om de oven aan te zetten. De perfecte toast op een bagel komt altijd uit de oven als je het mij vraagt! Je kunt je oven ook op een lage stand laten staan, en zodra je de roerei en kaas hebt toegevoegd, doe je ze terug in de oven om die kaas perfect te laten smelten.

Een close-up van de sandwiches met bagelontbijt.

Restjes bewaren

Zoals veel ontbijtsandwiches, verkies ik deze bagel-ontbijtsandwiches altijd vers. De verse ingrediënten vermengd met de gekookte warme ingrediënten maken het moeilijk om deze op de perfecte manier op te warmen. Je kunt je restjes bewaren als je die hebt, en hier is hoe.

 • In de koelkast: Wikkel je restjes in plasticfolie of doe ze in een luchtdichte container in de koelkast. De avocado begint binnen ongeveer twee dagen bruin te worden en bederft. Als je de avocado eraf laat, kun je dit broodje maximaal 5 dagen bewaren.


 • Kook de eieren en spek vlak voor het samenstellen van de sandwich.

 • Rooster de bagel en smeer boter op de bagel als je dat wilt.

 • Leg op de onderste plak van de bagel de gekookte eieren en kaas. Laat de kaas lichtjes smelten bovenop de warme eieren.

 • Voeg de bacon en plakjes tomaat toe.

 • Werk af met een handvol rucola, in plakjes gesneden avocado en de andere bagelplak.Serveert: 1

Calorieën677kcal (34%)Koolhydraten60G (20%)Eiwit32G (64%)Vet33G (51%)Verzadigd vet12G (60%)Meervoudig onverzadigd vet5GEnkelvoudig onverzadigd vet12GTrans vet0.1GCholesterol373mg (124%)Natrium1091mg (45%)Potassium456mg (13%)Vezel3G (12%)Suiker2G (2%)Vitamine A1112IU (22%)Vitamine C7mg (8%)Calcium196mg (20%)Ijzer3mg (17%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en de voedingswaarde variëren afhankelijk van de merken die je gebruikt, de meetmethodes en de portiegroottes per huishouden.

Cursus Ontbijt

Keuken Amerikaans

Trefwoord bagel ontbijtsandwich, ontbijtsandwich, eierontbijtsandwichRELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments