maandag, mei 20, 2024
HomeEntertainmentDe wildste dingen die mensen hebben geleerd na DNA-testen

De wildste dingen die mensen hebben geleerd na DNA-testen


“Mijn vader en zijn hele kant van de familie waren altijd een mysterie geweest. Mijn moeder had twee potentiële jongens die het had kunnen zijn. We zijn erin geslaagd om een ​​van hen op te sporen en een DNA-test te doen, maar het was geen match.” .

Toen ik 28 was, deed ik een 23andMe en kwam overeen met een biologische oom! Ik nam contact met hem op, en om een ​​lang verhaal kort te maken, we konden vaststellen dat zijn jongere broer mijn vader was. We hebben een wanguitstrijkje gedaan om te bevestigen en het was een match van 99,9999%. Mijn vader is niet een van de mensen die mijn moeder dacht dat het zou kunnen zijn; ze hebben elkaar een keer ontmoet, gehaakt en hebben elkaar nooit meer gezien. Zijn hele familie accepteerde me met open armen, en ik heb gelukkig een geweldige stiefmoeder, nog twee jongere broers en zussen en een geweldige uitgebreide familie. Het absoluut wildste deel echter? Mijn vader woonde in dezelfde stad als ik, en dat gedurende de 15 jaar dat ik daar woonde. Op een gegeven moment woonden we zelfs in exact dezelfde straat, maar misten we elkaar ongeveer een jaar. ZO GEK.”

abdij

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments