dinsdag, april 23, 2024
HomeGamingFortnite Chapter 4 seizoen 2 releasedatum: wanneer gaat Fortnite Mega live?

Fortnite Chapter 4 seizoen 2 releasedatum: wanneer gaat Fortnite Mega live?


Het volgende Fortnite-seizoen, of Fortnite mega, is bijna hier! De Battle Royale naar een futuristisch Neo Tokyo brengen, naast Attack on Titan-cosmetica en ingrijpende veranderingen op de kaart. Maar voor degenen die graag op de eerste dag willen springen, vragen over de Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 releasedatum En Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 releasetijd.

Als jij een van die spelers bent, zal deze gids de vraag beantwoorden van wanneer de releasedatum en -tijd van Fortnite Chapter 4 Seizoen 2 isen je helpen zo snel mogelijk het seizoen in te gaan.

Je kunt ons zien praten over Fortnite en andere games in onze wekelijkse podcast! Het is goed, dat beloven we.

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 releasedatum

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 komt uit op 10 maart, na een onderhoudsperiode de dag ervoor.

Zodra de update live gaat, komen er een nieuwe kaart, cosmetica en andere seizoensgebonden content beschikbaar. Alle inhoud in hoofdstuk 4, seizoen 1, wordt uit de game verwijderd, behalve skins die op een later tijdstip mogelijk weer in de Fortnite-winkel terechtkomen.


Character tease voor Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2
Ik hou van het uiterlijk van dit futuristische personage!

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 releasetijd

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 komt uit om 2:00 ET / 23:00 PT (9 maart) / 7:00 GMT / 8:00 CEST.

Je kunt de update van tevoren installeren in de uren voorafgaand aan hoofdstuk 4, seizoen 2, of je kunt gewoon wachten tot de update live gaat om alle nieuwe beschikbare content te installeren.


Wat komt er in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2?

Zoals eerder vermeld, brengt Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2 ons naar een nieuwe kaart met Neo Tokyo als een belangrijk kenmerk. Dit betekent dat we futuristische personages krijgen en een nieuwe variëteit aan cosmetica en missies met Neo Tokyo-thema om van te genieten.

Hoewel we nog niets in de game hebben kunnen zien, is de officieel Fortnite Twitter-account heeft verschillende teasers gepost voor nieuwe outfits:

Wie houdt er niet van hightech motoren op natte, natte straten?


Ben je enthousiast voor Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 2? Laat je hieronder weten of je er op de eerste dag bij bent?



RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments