donderdag, juni 13, 2024
HomePersonal FinanceHoe ik $ 400.000 per jaar verdien door educatieve printables te verkopen

Hoe ik $ 400.000 per jaar verdien door educatieve printables te verkopen


Wil je leren hoe educatieve printables te verkopen?Hoe ik $ 400.000 per jaar verdien door educatieve printables te verkopen

Lisa Fink was 15 jaar lerares, maar verliet het klaslokaal om aan haar educatieve printables-bedrijf te werken.

Na slechts twee jaar had ze een inkomen van zes cijfers. Ze verdient nu meer dan $ 400.000 per jaar met haar bedrijf en ze heeft in totaal meer dan $ 1.000.000 aan printables verkocht.

U kunt beginnen met het maken van educatieve printables om te verkopen en geld te verdienen, allemaal vanuit uw huis – en u hoeft nooit iets te verzenden.

Het maken van educatieve printables kan een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen, omdat je ze maar één keer hoeft te maken en je ze een onbeperkt aantal keren kunt verkopen.

Vandaag heb ik een leuk interview om met jullie te delen. Ik interviewde Lisa over het verkopen van educatieve printables.

Stel je vragen als:

  • Wat is een educatieve printable?
  • Waarom kopen leerkrachten en ouders printables?
  • Hoeveel geld kan een persoon verdienen door educatieve printables te verkopen?
  • Moet je een leraar zijn om educatieve printables te verkopen?
  • Kan iemand zonder technische vaardigheden een printable maken?

Het interview van vandaag helpt je op weg en laat je misschien zelfs kennismaken met een nieuwe manier om extra inkomen te verdienen.

Gerelateerde inhoud:

Hoe educatieve printables te verkopen

1. Geef ons wat achtergrondinformatie over jezelf en hoe je bent begonnen. Hoeveel heb je verdiend met je educatieve printables-bedrijf?

Verkoop van afdrukbare educatieve escape rooms op ThinkTankTeacher.com kwam min of meer per ongeluk. Mijn man en ik kochten in augustus 2017 een nieuw huis, maar slechts een maand later verloor hij zijn baan van 21 jaar in de zakenwereld door inkrimping.

Als enige aanbieder begon ik me zorgen te maken over hoe de toekomst eruit zou zien. Hoe konden we het ons veroorloven om onze rekeningen alleen te betalen van het inkomen van een leraar? We weten ALLEMAAL dat leraren ondergewaardeerd en onderbetaald worden, dus dit was een relevante strijd.

Het was tijdens deze turbulente tijd dat ik besloot om ThinkTankTeacher.com op te richten en een winkel te openen op een educatief platform genaamd Teachers Pay Teachers. Ik moest extra inkomen binnenhalen om de rekeningen te betalen en dit gedoe was precies wat we nodig hadden. Hoewel ik 20-30 uur per week werkte BOVENOP op mijn fulltime baan in het onderwijs, werd de toekomst rooskleuriger. We hadden hoop.

Mijn doel was om gewoon een paar honderd dollar per maand te verdienen, wat ik destijds nogal onrealistisch vond. Alles veranderde toen het nog maar drie maanden was, en ik trok al vier cijferige maanden binnen. Met slechts zes maanden verdiende ik consequent vijf cijfers per maand.

Het punt van mijn verhaal is dat het leek alsof het leven me wat grijze wolken stuurde, maar ze kwamen met een zilveren randje. Ik kon mijn educatieve printables in klaslokalen over de hele wereld krijgen. Ik werd verliefd op het maken van producten en ik heb nooit meer achterom gekeken. Mijn leven is drastisch getransformeerd op de best mogelijke manier.

Tot op heden heb ik meer dan $ 1.000.000 verdiend met printables. (Het verbaast me eerlijk gezegd nog steeds om dat te zeggen!)

2. Wat is een educatieve printable?

Een educatieve printable is een snelle, niet-voorbereidende activiteit die docenten direct kunnen downloaden als aanvulling op hun lesplannen.

Veel te vaak ontbreekt het schoolboeken aan creativiteit, stimuleren ze het leerlinggerichte leren niet en zijn ze eerlijk gezegd ronduit saai.

De missie van Think Tank Teacher is om klassikale activiteiten zonder voorbereiding aan te bieden die de betrokkenheid stimuleren om de energie in een klaslokaal weer op gang te brengen met creativiteit en samenwerking.

3. Wie koopt uw ​​educatieve printables?

Mijn printables zijn meer dan 250.000 keer gedownload door leraren, thuisschoolouders en feestplanners die een vleugje plezier willen toevoegen aan hun kinderfeestje.

Vaak zijn leraren op zoek naar een last-minute activiteit die verder gaat dan het leerboek, de leerervaring verbetert en een element van puzzeldecodering toevoegt.

4. Waarom kopen leraren printables?

Leraren zijn altijd op zoek naar iets om hen te helpen differentiëren in de klas of saaie leerboeken aan te vullen.

De planningstijd van een leraar is kostbaar (en moeilijk te verkrijgen), dus een snelle print-and-go-les kan een enorm verschil maken in hun curriculum. Leraren besteden buiten schooltijd veel te veel tijd aan voorbereiding en planning, en nemen tijd weg van dingen die ze graag doen of mensen met wie ze graag tijd doorbrengen.

Toegang tot een vooraf gemaakte, gebruiksklare printable stelt leraren in staat om te stoppen met werken aan de bel en meer tijd met hun gezin door te brengen.

Hoe ik $ 400.000 per jaar verdien door educatieve printables te verkopen

Hier is een voorbeeld van een educatieve printable.

5. Wat zijn enkele voorbeelden van wat u verkoopt?

Van printbare escape rooms, kleur op nummer en speurtochten tot digitale activiteiten met geheime berichten en virtuele rondleidingen, ik heb iets dat voldoet aan de behoeften van alle leerstijlen.

Verreweg mijn bestseller is de Amerikaanse grondwet afdrukbare escape room.

Elke bron die ik maak, bevat een vleugje plezier om zelfs de meest onwillige leerlingen te betrekken. De sleutel tot een succesvolle les is om de teugels over te dragen aan de studenten en hen hun eigen vragen te laten ontwikkelen om kritisch na te denken over het onderwerp.

6. Wat vind je leuk aan het verkopen van educatieve printables?

Het verwarmt mijn hart om te weten dat mijn bronnen door honderdduizenden leraren zijn getest door kinderen en door leraren zijn goedgekeurd, waardoor ze klas voor klas impact hebben.

Het beste gedeelte? Het inkomen is passief.

Zodra ik een bron upload, doet het internet de rest van het werk. Een enkele les kan keer op keer worden verkocht. Er zijn geen dozen om in te pakken of te verzenden, geen inventaris om bij te houden en ongelooflijk lage overheadkosten.

Ik heb ook een lidmaatschapsmodel aan mijn website toegevoegd, waardoor lesplannen gemakkelijk toegankelijk en goedkoper zijn voor leraren.

7. Hoeveel geld kan een persoon verdienen door educatieve printables te verkopen?

Ik heb een opmerkelijke reis achter de rug door meer dan $ 1.000.000 aan printables te verkopen.

Is het makkelijk? Nee!

Je moet er bloed, zweet en tranen in stoppen, maar zoals bij al het andere loont de moeite op de lange termijn. Omdat mijn onderwijsbedrijf zo succesvol was, besloot ik vorig jaar mijn broer Ben bij een nieuwe onderneming te betrekken. Tegen die tijd had ik het gevoel dat ik goed begreep wat ik deed in de educatieve online ruimte.

Samen hebben we geopend Denk Tank Escape Rooms op Etsy en hebben al meer dan $ 60.000 dollar verdiend. We namen een andere route en besloten om onze Esty-winkel te richten op printbare gezelschapsspellen om de kinderen te vermaken en het huis om te toveren in een onvergetelijk codebrekend avontuur! Er is momenteel veel vraag naar printables, educatief of niet.

Ondanks mijn succesverhaal, zijn mijn doelen hoog omdat er andere leraarauteurs zijn die drie keer meer verdienen dan ik. Het is mogelijk! Het lezen van succesverhalen van collega-auteursauteurs was alle motivatie die ik nodig had om er meteen in te duiken. Hun prestaties voedden mijn verlangen om ondernemer te worden.

8. Is er voldoende ruimte voor docenten om educatieve printables te gaan verkopen? Of is de markt verzadigd?

Absoluut, er is genoeg ruimte voor iedereen!

Iedereen die de ervaring ingaat en denkt dat de markt oververzadigd is, heeft de verkeerde mentaliteit. Je moet je manier van denken aanpassen en creatieve manieren vinden om je idee uniek te maken en te laten opvallen tussen de duizenden andere.

9. Moet je leraar zijn om hiermee te beginnen?

Je hoeft geen leraar te zijn om printables te verkopen!

Hoewel mijn hbo-opleiding en onderwijservaring een cruciale rol speelden in mijn succes, is dit een reis waar homeschool-moeders of zelfs zakelijke individuen van kunnen profiteren.

Je hebt maar één idee nodig om aan de slag te gaan.

10. Hoe komt een leraar op nieuwe ideeën voor printables?

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste deel. De sleutel is om iets te vinden waar je gepassioneerd over bent en erin te springen. Je wilt dat je bron opvalt.

U wilt dat apathische leerlingen actief deelnemen aan de leerervaring.

Mijn geest is altijd bezig met innovatieve ideeën, verbeteringen en zakelijke voorstellen voor zowel mijn website als mijn Etsy shop.

Ik leg een notitieboekje op mijn nachtkastje en noteer snelle ideeën. Sommigen van hen komen tot bloei en sommige niet.

11. Kan iemand zonder technische vaardigheden een printable maken?

Er komt wat technologie bij kijken, maar geen moeilijke programma’s om te leren.

De meeste videomakers gebruiken PowerPoint of Canva om hun printables te maken. Natuurlijk moet je weten of leren hoe je het product uploadt, pakkende covers en verleidelijke thumbnails maakt, maar het wordt allemaal in de loop van de tijd verfijnd tot een vaardigheid.

Toen mijn broer aan boord kwam, had hij nog nooit PowerPoint of Canva gebruikt en een jaar later is hij een professional!

12. Wat is Leraren betalen Leraren? Hoe werkt het?

Teachers Pay Teachers is een online educatieve marktplaats met miljoenen kant-en-klare lessen.

Leraren die op zoek zijn naar een activiteit kunnen snel op de website springen, het onderwerp zoeken dat ze in de klas behandelen, een activiteit kopen en downloaden om dezelfde dag nog te gebruiken.

Het is een redder in nood voor veel leraren, omdat het alle vakgebieden in de klassen K-12 bestrijkt.

13. Kun je de stappen noemen die nodig zijn om aan de slag te gaan met het verkopen van educatieve printables?

Eerst moet je je eigen website starten, een Etsy-winkel openen of een Teachers Pay Teachers-verkopersaccount openen.

Maak vervolgens een boeiende printable.

Nadat je de activiteit hebt gemaakt, is het plezier nog niet voorbij! Je moet een voorbeeld van het product maken om mensen een idee te geven van wat er in zit, een voorpagina die schreeuwt “klik op mij” en miniaturen die een overzicht geven van de activiteit.

Als dat allemaal is voltooid, heb je een titel en productbeschrijving nodig, rijk aan trefwoorden voor SEO-doeleinden.

Dan voila, druk op publiceren en je activiteit is live en klaar voor aankoop.

Het klinkt misschien overweldigend, maar zodra het proces is voltooid, verkopen uw producten voor altijd. Dan wordt het proces de volgende keer eenvoudiger en sneller.

14. Welke andere tips heb je te delen?

In een wereld van miljoenen digitale downloads is het motto “if you build it, they will come” simpelweg niet van toepassing. Er is zoveel te doen om uw product onder de aandacht te brengen.

Mijn belangrijkste drijfveer voor organisch verkeer is e-mailmarketing. In feite heeft e-mailmarketing het hoogste investeringsrendement van alle online marketingplatforms. Het doel is om winkelbrowsers om te zetten in loyale klanten, en ik heb speciaal voor TPT-verkopers een cursus gemaakt om precies dat te doen.

Binnen mijn eerste paar maanden groeide mijn e-maillijst met duizenden, en het volgende jaar stopte ik met mijn baan als leraar om mijn bedrijf fulltime vanuit huis te runnen.

In het tweede jaar van de verkoop van mijn printables maakte ik al meerdere zescijfers.

Wat is het belangrijkste dat me deze geweldige kans heeft gegeven? Mijn e-maillijst. Zonder twijfel, als u e-mailmarketing correct uitvoert, verandert u uw lijst in enthousiaste fans, maximaliseert u de zichtbaarheid van uw producten en ziet u uitstekende resultaten met één druk op de knop ‘verzenden’.

Wil je leren hoe je educatieve printables kunt verkopen?RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments