maandag, mei 20, 2024
HomeBeauty & MakeupHuidige make-uproutine: lente 2023

Huidige make-uproutine: lente 2023


Toen ik in Londen aankwam met een make-uptas die blijkbaar was ingepakt door een dronken baviaan, moest ik een beetje creatief zijn met mijn producten. Ik heb echt geen idee hoe ik aan vier bronzers en twee foundations ben gekomen, maar absoluut geen wenkbrauwen, geen lippenstift en slechts één (behoorlijk donkere en pittige) oogschaduw.

Maar dit is wat ik deed met wat ik had. Het is een paar weken geleden sinds de “WTF heb ik ingepakt?” incident, maar ik heb eigenlijk dezelfde routine bijgehouden, omdat ik het leuk vind, en hier is de video om het te bewijzen. Ik heb hieronder een beschrijving met productlinks geschreven.

Advertentie-info: geen betaalde of gesponsorde inhoud, bevat persvoorbeelden en gelieerde links zijn gemarkeerd met *.

Dus: in bij de Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation. Voor een volledige review met voor en na foto’s, klik hier. Ik zal mezelf niet herhalen – het is vrijwel foutloos voor een langhoudende, volwassen gezichtsbasis.

Vervolgens heb ik Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow gebruikt om mezelf te contouren en te bronzen, veel te veel aangebracht en daarna ongeveer twaalf minuten moeten polijsten. Het was het make-upequivalent van het maken van een peutermaaltijd: twee minuten opwarmen, tien minuten weer afkoelen. Ga vooruit en dan bijna helemaal terug naar het begin.

Bronze & Glow is een uitstekende investering als je het kunt redden. Er zijn veel “dupes”, maar geen enkele geeft de instant glamour die dit contour- en highlight-duo doet. Je kunt het online vinden hier in Charlotte Tilbury* – Ik gebruik schaduw Light-Medium.

Een vleugje blush – deze is van Valentino (kleur 9, hier) en is mooi, maar er is geen enorme noodzaak om zoveel uit te geven. Gewoon een goede blos van iets optimistischs en rozeachtigs is voldoende!

En dan ogen. Hier wordt het revolutionair. Ik gebruik hetzelfde Tilbury Filmstar-palet op mijn ogen – de contour naar, eh, contour en de markeerstift om de oogleden te vergulden. Het werkt zo goed! Het helpt echt om het oog subtiel vorm te geven, en de highlighter geeft lift en helderheid aan het gebied rond de ogen. Ik ben hier zo van onder de indruk en ik vind het leuk dat het alle tonen op mijn gezicht heel uniform en bij elkaar houdt.

Ik heb toen een geplakt Vieve Eye Wand in koffie* in mijn ooghoeken en sleepte het een klein beetje omhoog naar het uiteinde van de wenkbrauw, om mezelf de gebruikelijke “ooglift” te geven. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, wacht je een traktatie. Het is niet nodig om het product in je oogkas te plaatsen zoals ik doe, wat op het randje gewelddadig is, maar de Vieve Eye Wand is dik en zacht en lijkt zich gewoon te lenen om precies in de buitenste hoek te passen. Het is zeer kneedbaar en mengbaar, dus ik gebruik een kleine hoeveelheid, ik breng het niet aan op het bovenste ooglid, maar ik neem een ​​klein veegpenseel en meng de kleine productlijn zodat het zacht en wazig is en wat ik over heb veeg ik uit in de onderste en bovenste wimperlijn, net aan de buitenrand van het oog.

In plaats van dat ik het in duizend woorden uitleg, is het waarschijnlijk beter om de video te bekijken, als je me nog nooit mijn kleine eye-lifting-truc hebt zien doen. Het werkt goed, goed – je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de ronding van je onderste wimperlijn volgt om de beweging in de goede richting te krijgen!

De mascara die ik hier gebruik is de trouwe L’Oreal Telescopic, waarvan ik denk dat het een van de beste mascara’s is die je kunt kopen, ongeacht de prijs. Ik beoordeel die in de saaie gouden buis en het is meestal ongeveer acht pond als je hem in de aanbieding krijgt, wat bijna altijd is en hij heeft een fijne, smalle kam die flexibel en knoeivrij is. Je kunt naar de basis van de wimpers wiebelen en dan doortrekken om ze allemaal te bedekken en ze zien er chic en apart uit. Ik deponeer zeer zelden product op mijn oogleden (gebeurt met zowat elke andere mascara) en ik krijg geen neerslag of vlekken. Ik koop deze mascara constant – meestal van Amazon Prime, zie je hier*, maar je kunt het krijgen in Boots en Superdrug en het is altijd op voorraad.

Op het moment van schrijven is L’Oreal Telescopic Mascara hier £ 7,07*

Ik gebruik haarlak en een wenkbrauwborsteltje voor mijn wenkbrauwen omdat ik al mijn wenkbrauwproducten kwijt ben (ik sorteerde ze allemaal in een zakje en verloor ze meteen in de lawine op kantoor) en ik doe mijn lippen met een simpele lipliner omtrek (Rare Beauty liner in Creative, zie hier*) ingeklopt en gegarneerd met lippenbalsem.

En dat is het. Het is nogal een uitgeklede routine, productgewijs: ik wou dat ik een mooie kleine foto van de producten had, maar dat heb ik niet, en hoe dan ook, het Tilbury-palet is bijna klaar, dus het ziet er niet op zijn fotogeniek uit. Ik eindig met een paar extra links voor stukjes en beetjes die in de video voorkomen, inclusief de huidverzorgingsvoorbereiding en de blouse die ik draag. Ik zeg, wat een heerlijke blouse!

Olaz Retinol Oogcrème is momenteel 60% korting hier*

Aveeno Calm and Restore Serum is hier*

Skin Rocks The Moisturizer staat online hier

De Francine Floral Blouse die ik draag is van Wyse London hier

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments