zaterdag, mei 18, 2024
HomeGamingIk heb een boombox opgestart rond Sons of the Forest zodat jij...

Ik heb een boombox opgestart rond Sons of the Forest zodat jij dat niet hoeft te doen


Toen ik voor het eerst ogen (en oren) op een van Zonen van het Woud’s radio’s, ik had geen idee dat ik ze een paar uur later door het bos zou laten rijden. En ik had zeker niet geanticipeerd op de rare zwaartekracht en de fysica-tartende weg die deze apparaten me naar beneden zouden leiden.

Ik was vastbesloten om de deuntjes naar mijn basis te brengen – knutselen is tenslotte zo veel als het zijn eigen soundtrack heeft. Waar ik niet op had gerekend, was dat hoewel je radio’s kunt aanzetten en ze kunt oogsten voor printplaten, Sons of the Forest standvastig weigert je er een te laten dragen.


Hier is hij dan, de radio waarmee het allemaal begon.

In plaats daarvan plaatst het ze in dezelfde niet-verzamelbare decoratiecategorie als emmers en vuilniszakken. De nieuwste patch heeft, kan ik bevestigen, “Fixed dat Kelvin radio’s laat vallen die de radio vernietigen”. In plaats daarvan zal deze normaal beminnelijke NPC ze voor een korte periode dragen. Dan zal hij het in een andere dimensie werpen, om nooit meer iets van te horen.

Ik had eerder geprobeerd een radio rond te schoppen, gewoon voor de lol, en daarbij per ongeluk ontdekt dat hij waterdicht was (niet vragen). Maar toen vroeg ik me af: wat als ik gewoon doorging? Ik besloot de physics-engine te misbruiken en een radio helemaal terug naar mijn basis te trappen. Maar met de vorige radio een permanente bewoner van de Phantom Zone, moest ik een nieuwe boombox vinden. Gelukkig raakte ik de motherlode: ik strompelde een kannibalenkamp binnen met drie radio’s, allemaal klaar om over de kaart te worden gepunt.


De jackpot! Een echte AV-winkel midden in het bos!

De kannibalen zelf waren nergens te bekennen. Deze specifieke run speelde ik in de vreedzame modus, dus ik hoefde me geen zorgen te maken dat mijn gezicht zou worden opgegeten. En een tijdje ging het goed, zij het langzaam.

Ik had Kelvin meegenomen voor de rit en hem aan het werk gezet om bomen om te hakken. Ja, de radio’s van Sons of the Forest zijn vreemd genoeg waterdicht, maar ik was vastbesloten om de dingen op de juiste manier te doen. Dus nam ik de moeite om hellingen en/of bruggen te bouwen over elke rivier die ik tegenkwam. Neem dat, Death Stranding, met je energiedrankjes en je domheid Rijd met Norman Reedus douche gordijnen.

En dat was het plan, terwijl ik de eerste van de drie radio’s naar mijn basis schopte en duwde. Het ging goed tot het moment dat, een paar meter verwijderd van mijn eerste helling, de eerste radio tegen de rand van een boomstam schuurde en explodeerde. Stilte vulde het bos (de radio stond te schallen toen ik hem opstartte), waardoor ik achterbleef met een droevig uitziende printplaat.


De kabouter van Half-Life 2 heeft hier niets op.

De tweede verging het niet veel beter. Ik slaagde erin de rivier over te steken en dribbelde met de boombox naar het hoofdkwartier toen hij precies tegen een rots klikte. Ik hoorde het ergens onder me spelen – hoewel toekomstige archeologen er misschien iets aan zouden hebben, had ik er niets aan.

Derde keer geluk, redeneerde ik. Ik nam niet de moeite om deze aan te zetten, dus toen hij ook door de aarde werd opgeslokt, begon ik somber terug te sjokken naar Cannibal Central. Ik dwaalde vlak langs de vorige radio, die nog steeds zijn muziek liet horen, samen met een enkele advertentie of twee.


Daar ben je, jij mooie idioot.

Opeens viel het me op: ik had Kelvin nodig. Ik brak in een sprint en ontdekte mijn reddende bijl met bloedende oren in de hand, nog steeds vrolijk het bos aan het plunderen. Ik leidde hem naar de begraven radio en, tegen beter weten in hopend, beval ik hem de radio op te pakken en aan mijn voeten te laten vallen.

Vreugde der vreugde, hij haalde het terug en ik ging verder, terwijl ik de kostbare klankkast puntig maakte. Ik nam er even afstand van en begon met het verzamelen van meer houtblokken. Maar toen veranderde ik van gedachten… dat was echter niet te wijten aan bezorgdheid over het milieu.

In plaats daarvan, gesteund door de kracht van rock en door en door zelfvoldaan om de radio terug te krijgen, besloot ik hem dwars door de stroom te schoppen. Denk je dat je het recht om te rocken van mij kunt stelen, Sons of the Forest? Ik zal niet geweigerd worden!


De beste manier om audioapparatuur te vervoeren? De laars!

Dat was mijn gedachtegang; totdat de radio zichzelf in de stratosfeer lanceerde. Ik gaapte toen het, plotseling tot zwijgen gebracht, neerstortte aan de andere kant van een beek.

In zekere zin was ik blij dat de kookzone voor kannibalen nu radiovrij was. Plan B was geweest om naast de radio’s een nieuwe basis op te zetten, maar de stank – en de vliegen – waren een beetje onaangenaam. Ik had geprobeerd enkele van de meer gruwelijke potten kapot te slaan, maar ik eindigde met een handvol verontrustende, vlezige klodders. Het was tijd om verder te gaan. Dans en rottend vlees gaan gewoon niet goed samen. En ik had een betere dj-naam nodig dan MC Murdercamp.

Mijn zoektocht ging de hele winter door, omdat ik meestal kleine behoeften zoals voedsel, water en warmte opzij zette en pas een vuur aanstak toen de ijskristallen mijn zicht begonnen te vertroebelen. En ik heb de Cheerios van die dode kerel gestolen, maar hij kreeg ze onmogelijk voorbij de golfbal in zijn mond.

Maar mijn verdere pogingen leverden alleen maar teleurstelling op. Ik kwam behoorlijk ver met één radio, gestolen van een skeletzware camping. Toen was het weg. Dan was het niet. Het zat daar in de rivier, bespotte me en verdween telkens als ik dichterbij kwam.


Ik heb zelfs geprobeerd een klein thuis te maken voor mijn radio, als die ooit terug zou komen naar mijn basis.

De volgende, geleend van een ander kamp, ​​verdween gewoon. Het lijkt erop dat objecten glitchen en/of verdwijnen zodra ze te ver van hun oorsprongspunt zijn verwijderd. Het is vreemd logisch, vanuit een programmeerperspectief. Het alternatief zou zijn dat ontwikkelaar Endnight de positie van elk in-game object volgt, wat een nachtmerrie zou kunnen zijn.

Dus waar blijft mijn zoektocht naar muziek? Met geen redelijk alternatief, afgezien van Endnight-patching in de mogelijkheid om radio’s te dragen, heb ik ervoor gekozen om Plan B te omarmen.

Ik creëer een gloednieuwe basis binnen gehoorsafstand van de voorlaatste radio. Er is een nogal pittoreske waterval, we zijn klaar voor Halloween-versieringen en we mogen rocken terwijl we bouwen. Het was misschien niet het eindspel waar ik naar op zoek was, maar ik beschouw dit als een overwinning.RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments