zondag, mei 19, 2024
HomeBeauty & MakeupIk heb mijn make-uproutine bijgewerkt: 5 favoriete veranderingen

Ik heb mijn make-uproutine bijgewerkt: 5 favoriete veranderingen


Ik heb een paar kleine aanpassingen gedaan aan mijn make-uproutine en ze vastgelegd op video: een van de veranderingen heeft betrekking op mijn wenkbrauwen, en die weet je misschien al, maar de andere vier zijn relatief nieuw en hip. Ik weet dat de spanning je zal doden, dus laten we aan de slag gaan.

Advertentie-info: geen betaalde of gesponsorde inhoud. Verwijst naar persmonsters die zijn verzonden zonder verplichting tot beoordeling en gelieerde links zijn gemarkeerd met *.

Tweak een

Mijn eerste make-up tweak is zo nietig en raar dat ik me bijna schaam om erover te schrijven, maar aangezien de USP van sociale media is dat mensen dingen delen die zo alledaags zijn dat je jezelf wilt lobotomiseren met een kurkentrekker, ga ik ga rechtdoor. De make-up-update, als je het zo zou kunnen noemen, is dat ik alleen foundation of getinte moisturizer op de huid heb aangebracht. midden van mijn gezicht in plaats van er helemaal overheen.

Kijk, ik zei toch dat het fascinerend was.

Het is meer een gemak dan een aanpassing en het is voortgekomen uit mijn gebruikelijke dragen van coltruien of hooggesloten truien. Want wie wil foundation helemaal in hun nek als hun nek wordt gesmoord in wol? Evenzo, wie wil er zelfs foundation op hun kin, wanneer hun kin permanent tegen de wollen coltrui wrijft? Niet ik.

Dus ik gebruik de gezichtsbasis spaarzaam en licht en alleen in het centrale deel van het gezicht in plaats van helemaal tot aan de randen, wat in feite de enige plaats is die sowieso foundation nodig heeft. Gezichtsperimeters hebben zelden veel vervelende dingen.

Deze benadering van het perfectioneren van de huid kan het beste worden gedaan met een doorschijnende foundation of getinte vochtinbrengende crème, iets vergevingsgezinds en ultra-mengbaar. Als je het probeert met een slijtvaste ondoorzichtige basis, kom je waarschijnlijk in de problemen. Mijn tint van huidige keuze? Nog steeds ILIA Skin Tint (ik gebruik tint ST7) met zijn megagloed. Je kan het vinden hier online*.

Tweak twee

Mijn volgende kleine mooie draai aan het make-upverhaal is het gebruik van blusher op mijn ogen. Ik weet! Wat is er met me gebeurd? Ik zag Katie-Jane Hughes (geweldige make-upartiest) het op Instagram doen om haar ogen te binden met de blos en het was gewoon zo gemakkelijk en leuk en fris, en het roze zit niet echt direct rond de ogen, dus je hoeft niet eruit zien als een konijn van Waterschap naar beneden… Het is gewoon een snelle bosh met het penseel aan de buitenranden en dan blenden – bekijk de video hieronder om dit in actie te zien.

Je kunt gebruiken wat er nog op de borstel zit van het doen van wangen. Het maakt niet uit of het een crème- of poederblush is, maar ik heb de geweldige Freshfaced Cream Blush van Beauty Pie gebruikt hier*. (Vergeet niet te gebruiken RUTHSENTME als u een nieuwe klant bent die zich aanmeldt en u krijgt een beetje korting op het lidmaatschap.)

Tweak drie

Niet eens een aanpassing, dus ik begin het gevoel te krijgen dat deze hele oefening een leugen is, maar ik ploeg door. Het is gewoon een onhandige, krijtachtige vlek van donkere oogkleur bij de buitenste hoeken in een naar boven gerichte wig, erin gemengd, om de ogen op te tillen en ze er minder vermoeid uit te laten zien. Dit alles (en nogmaals, je moet de video bekijken voor de how-to) is de wimperlijn naar boven buigen zodat de buitenste hoeken eruit zien alsof ze een paar mm hoger zitten dan voorheen. Kleine, subtiele verandering, maar het is enorm effectief. Als je een sterkere optische illusie wilt, doe het dan met een stevige lijn eyeliner, maar het is lastiger om het goed te krijgen dan de splodge-of-wedge-and-blend-it-methode. Ik heb de uitstekende Vieve Eye Wand in Coffee gebruikt, hier*.

Tweak Vier

Ik kan me echt niet eens herinneren wat dit was en moet teruggaan om de video te bekijken. Wacht alstublieft. Ik had maar vijf verdomde dingen om te onthouden! Ik zou nu onzin zijn bij Kim’s Game. Vroeger bijna kampioensniveau.

OK, de vierde aanpassing is het lijmen van de wenkbrauwen met Brow Freeze. Je weet dit al, als je de vorige make-up post maar jij moeten zie hoe ze worden gelamineerd en gewaxt en op hun plaats worden gelijmd in de video. Dit Brow Freeze-spul is geweldig – mijn wenkbrauwen eindigen ongeveer een halve centimeter verder in mijn gezicht! Sommigen denken misschien dat dit een slechte zaak is, ik vind het best leuk voor de verandering. Het is een beetje alsof je je bed naar een andere muur verplaatst en het is alsof je niet eens meer weet wie je bent. Maar in plaats daarvan uw gelaatstrekken opnieuw ordenen. Gezichts Feng Shui.

Je kunt Anastasia Beverly Hills Brow Freeze vinden hier* – Ik zou, en ik verbaas mezelf hier, aanraden om de speciale applicator te kopen die je apart moet kopen. Omdat mijn manier om de wenkbrauwborstel in een ongemakkelijke hoek te dompelen niet enorm handig is.

Tweak Vijf

De glans in een stick. Blijkbaar zijn deze Revlon Super Lustrous Glass Shine lipsticks viraal gegaan op Tiktok. Als ik Tiktok zou kunnen gebruiken zonder Tiktok te laten crashen, uit te loggen bij Tiktok en vervolgens mijn Tiktok-wachtwoord elke keer opnieuw moet instellen, dan zou ik veel meer tijd aan Tiktok besteden, maar zoals het er nu uitziet, heb ik dat gewoon niet de energie ervoor. Er wordt me constant verteld dat ik het moet gebruiken en daar video’s moet uploaden, maar het is gewoon zo … chaotisch. En luidruchtig. Iedereen wijst naar dingen op het scherm, praat luid of danst. Het voelt alsof je vastzit in een arcadespel.

Dus ik geloof iedereen op zijn woord dat deze lipsticks de nieuwe rage zijn – het is ook logisch, want ze zijn echt uitstekend. Zo glanzend als een gloss, maar zonder de plakkerigheid, doen ze de lippen eigenlijk zonder enige moeite goed vol en glanzend. En ze zijn hydraterend. Werkelijk. Ik voelde de effecten lang nadat de kleur was weggeslopen.

Mijn favoriete kleur is die van Strawberry – vind hem bij LookFantastic hier* en zo goed als nergens anders omdat overal niet op voorraad lijkt te zijn!

Geweldig, we hebben die tweaks snel doorlopen, nietwaar? Nu hoef je alleen nog maar de video te bekijken. Ga ermee aan de slag…

Ik heb mijn haar laten knippen en kleuren bij De suite in Bath (geen advertentie, ik heb altijd betaald, ik wil ze gewoon een shout-out geven en ik word altijd gevraagd!).

Mijn roze trui was een aardig cadeau van mijn vrienden bij Scamp & Kerel

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments