dinsdag, mei 21, 2024
HomeEntertainmentJe kind zou groenten kunnen eten voor deze 24 TikTok-speeltjes

Je kind zou groenten kunnen eten voor deze 24 TikTok-speeltjes


Bekijk dit speeltje in actie op TikTok hier.

Deze set bevat een set namaaktanden, een uitwisbare marker, onderzoeksgereedschap, een tandenborstel, een tube tandpasta, een tandspoelfles en -beker, twee gaasjes, drie tandpoetsbekers, boven- en onderhouders en beugels, een masker , herbruikbare ID-tag aan een koord en een dubbelzijdige herbruikbare activiteitenkaart.

Veelbelovende recensie: Mijn nichtje zag dit op TikTok en ze moest het hebben! Ze vindt het helemaal geweldig en speelt er elke keer mee als ze hier is. Ze zal alleen maar bellen om langs te komen en te spelen! Ze is er zo blij mee en ik ben zo blij met mijn aankoop. Ik zal zeggen dat mijn nichtje 5 jaar oud is, dus ik heb het gevoel dat ze er beter mee speelt dan een 3-jarige. Ik zou aanraden voor 4+. Beste aankoop!! —Sjai.

Haal het van Amazon voor $ 29,99.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments