maandag, mei 20, 2024
HomeGamingLet Me Solo Her gaat hun grootste uitdaging tot nu toe aan...

Let Me Solo Her gaat hun grootste uitdaging tot nu toe aan door elke Elden Ring-vijand in Malenia te veranderenHet iconische Let Me Solo Her is terug, dit keer met een nieuwe uitdaging: een die elke vijand binnenhaalt Elden Ring Klein.

Iedereen die erin is geslaagd om naar Malenia te komen, heeft waarschijnlijk de regel “I am Malenia, Blade of Miquella” gehoord, veel vaker dan ze op meerdere handen kunnen tellen. Ze is een verdomd stoere baas, en tenzij je de legendarische Let Me Solo Her bent, ga je haar niet verslaan zonder te zweten. Let Me Solo Her besloot een tijdje geleden dat ze klaar waren met het helpen van het grote publiek, en verhuisden naar nieuwe weiden. Maar nu hebben ze besloten een versie van de game te streamen die voor de meesten als een hel klinkt, zoals ze Elden Ring hebben gestreamd, behalve dat elke vijand nu Malenia is.

Als ik zeg dat elke vijand in Malenia is veranderd, bedoel ik elke. Enkel. Vijand. Een willekeurige soldaat die aan het begin van het spel patrouilleert? Maleisië. Margit, het gevallen voorteken? Malenia, het Gevallen Voorteken. Als je de VOD hierboven bekijkt, kun je zien dat Let Me Solo Her er begrijpelijkerwijs voor koos om niet te vechten tegen een van de Malenia’s die ze tegenkwamen, hoewel ze het natuurlijk wel opnemen tegen verplichte bazen.

Ik zal hem daar niet voor veroordelen, ik zou langs reguliere vijanden racen in de begindagen van mijn eerste playthrough, dus ik kan me het idee niet voorstellen om zelfs maar twee Malenia’s tegelijk aan te pakken. Het is absoluut leuk om te zien hoe Let Me Solo Her het opneemt tegen Malenia in verschillende omgevingen. Een deel van de moeilijkheid van Margit is dat zijn baasarena vrij smal is, en dat je gemakkelijk van de randen kunt vallen en sterft, wat een nieuwe uitdaging toevoegt aan Malenia die er niet is in het basisgevecht.

Je kunt de poging van Let Me Solo Her om de game te verslaan met deze mod hierboven bekijken op hun YouTube-kanaal, een goede manier om wat tijd door te brengen terwijl we wachten op de onlangs aangekondigde DLC.RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments