dinsdag, mei 21, 2024
HomeBeauty & MakeupMijn make-uproutine: januari 2023

Mijn make-uproutine: januari 2023


Eerste post van 2023 en het is meteen binnen met mijn huidige make-uproutine en een aantal ongelooflijke nieuwe make-upontdekkingen. Ik gebruik het woord niet ongelooflijk lichtjes ook: sommige van deze producten hebben mijn make-uproutine volledig veranderd en mijn man heeft vragen gesteld als “wat heb je met je wenkbrauwen gedaan? Ik bedoel, waarom wijzen ze zo naar boven? Zoals vogelveren erop geplakt?

“Het is de mode,” antwoordde ik.

En het is. Of was, tenminste. Vederlichte wenkbrauwen: ik ben ze gaan waarderen. Net op tijd om ze schijnbaar weer uit de mode te laten verdwijnen ten gunste van de verzorgde en smalle wenkbrauwen uit de jaren negentig. Ik vind het leuk dat de vederigheid het gewicht uit de wenkbrauw haalt en mijn ooggebied optilt, maar ik kan ook zien waarom dat niet voor iedereen is weggelegd. Maar dat is het mooie van make-up – je kunt gewoon van gedachten veranderen en de volgende dag iets anders doen.

Nieuwe ontdekkingen dus – en bekijk de video onderaan de pagina om deze in actie te zien. Erg kort.

AD-info voor de volgende functie: geen betaalde of gesponsorde inhoud. Bevat persvoorbeelden die zonder beoordelingsverplichting zijn verzonden en gelieerde links zijn gemarkeerd met *.

ILIA Super Serum Huidtint SPF30

Ik denk niet dat ik ooit zoveel complimenten over mijn huid heb gehad sinds ik deze getinte moisturizer gebruik (want dat is het). Er zit zo’n hoeveelheid verlichting in dat je niet anders kunt dan gloeien. De dekking is licht maar capabel, waardoor de huidskleur er egaler uitziet en de finish bedauwd is en comfortabel en flexibel aanvoelt op de huid.

De ILIA-huidtint is enorm hydraterend en ik breng het serum rechtstreeks aan (ironisch genoeg, omdat dit ook wel een serum wordt genoemd) voor een one-stop low-key look voor overdag. Een beetje crème bronzer en blos over de bovenkant en een likje mascara en ik ben klaar om te gaan, als ik op zoek ben naar het absolute minimum. De huidtint geeft echt een supersterachtige afwerking die er perfect uitziet, maar echt, maar glanzender dan echt, maar ook ongedaan gemaakt, maar nog steeds gepolijst. Ik veronderstel dat wat ik bedoel is dat het er moeiteloos uitziet, maar eigenlijk heel hard werkt aan het lichtreflecterende front.

Als je veel fijne lijntjes of een vrij crêpe huid hebt, houd er dan rekening mee dat verhelderende producten de neiging hebben om ook lijntjes te verhelderen (meestal niet zozeer een probleem met speciale markeerstiften, aangezien je ze zowel spaarzaam als op bepaalde gebieden zou aanbrengen), maar ik heb ontdekt dat een beetje poriënvullende primer op het voorhoofd en rond de ogen wonderen doet. (Voordeel Porefessional is altijd een goede.)

Deze Skin Tint heeft een premium prijs – het is £ 46 bij Sephora hier* – maar ik zou zeggen dat je absoluut een premium product krijgt. Dit is het soort gezichtsbasis waarop u kunt vertrouwen om er altijd goed uit te zien en u er frisser en parmantiger uit te laten zien. Ik zou zeggen dat het iets beter is voor een drogere huid dan voor een vette huid, omdat het niet helemaal hardt en ik een beetje beweging krijg in de t-zone als ik niet poeder, maar je kunt altijd een primer gebruiken, zoals vermeld.

Als ik het met een ander product zou moeten vergelijken, zou ik zeggen dat het vrij veel lijkt op NARS Tinted Moisturizer met misschien minder dekking en meer glans. Ik ben niet dol op de pipetdispenser, maar het is zo goed dat ik dat vergeef.

Vind ILIA Huidtint hier* – er zijn 30 mengbare tinten (dit is niet het soort gezichtsproduct dat een identieke toonmatch vereist) en ik draag ST7.

Anastasia Beverly Hills wenkbrauw bevriezen

Laten we teruggaan naar de luchtige wenkbrauwen en dit, de Anastasia Brow Freeze, is het ultieme product om ze mee te maken. Het is een wax maar ook een gel – een beetje zoals een van die haargels uit de jaren tachtig die in de grote kleverige pot zaten – en het omhult de wenkbrauwhaartjes zodat ze direct vormbaar en beweegbaar zijn. Als Dali dit spul had gezien, zou hij in zijn element zijn geweest – God weet alleen hoe zijn tache eruit zou hebben gezien. Hij had er waarschijnlijk hele woorden uit kunnen vormen. Zinnen!

Je zou een speciale applicator moeten gebruiken, maar die heb ik niet en ik heb niet het gevoel dat ik die nodig heb. De was verstopt al mijn wenkbrauwborstels, maar een snelle wasbeurt in kokend water smelt het weg en laat ze als nieuw achter. Is. Misschien moet ik de applicator halen!

Ik heb geen ander wenkbrauwproduct gevonden dat zo kan vormen en vasthouden; het is alsof je lijm gebruikt, maar dan een vriendelijke lijm die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen niet samenklonteren en eraf vallen. Op mijn heel lichte wenkbrauwen geeft het ze een enorme definitie zonder kleur toe te voegen en ik hou van de manier waarop ik de haartjes zo effectief naar boven kan veren – ik ben een groot voorstander van het gebruik van haarlak op wenkbrauwen voor een snelle oplossing en ik sta daar achter tip… maar eerlijk gezegd, Brow Freeze tilt dingen naar een nieuwe dimensie.

U kunt Brow Freeze online vinden hier* – het is £ 23.

Victoria Beckham Beauty Kajal in koper

Elke keer als ik de Kajal-eyeliners van Victoria Beckham noem, krijg ik de vraag of er dupes zijn. En begrijpelijk, want de prijs is behoorlijk pittig voor een eyeliner. (£ 26 bij VBB hier.) Ja er zijn andere zachte voeringen die goed blijven zitten (een van de beste is naar mijn mening die van Avon, Gel Paint Eyeliner hier*) maar als je op zoek bent naar de trendy tinten die VBB uitbrengt, dan is het moeilijker om ze in de winkelstraat te vinden, vooral met de juiste textuur en houdbaarheid.

Ik gebruik koper in de onderstaande video en ik denk dat het een heel mooi alternatief is voor gewoon bruin als je wat sprankeling en pit wilt toevoegen. Ik denk ook niet dat het er overdreven uitziet als een effect overdag. De Kajal is erg zacht en dus heb je genoeg tijd om de lijnen uit te blenden als je een rokeriger effect wilt, maar het is niet uit de hand gelopen vegen en het hardt snel uit zonder te bewegen totdat het tijd is om het te verwijderen. De Olijf schaduw is ook geweldig en iets ongebruikelijker, ter info.

Charlotte Tilbury Hypnotiserende Pop Shots

Nieuw van het steeds groter wordende Tilbury-make-upimperium: Pop Shots. Deze gaan meer over de glinstering dan over het geven van veel kleur – denk aan de glinsterende “toplaag” die je in haar ooghoeken krijgt en die je op de oogleden drukt als een laatste lichtreflecterende slag. Dat zijn deze, maar zonder de rest van de quad. ik gebruik Zonovergoten diamant dat is een heel warm, koperachtig goud en iets moderner dan de klassieke gele versie. Ik dacht dat deze na de feestdagen een beperkte aantrekkingskracht zouden hebben (en ze zijn in beperkte oplage), maar ik heb genoten van het toevoegen van iets leuks en frivools aan mijn make-uproutine. Je moet je kicks krijgen waar je kunt in januari.

Vind online hypnotiserende popshots hier*.

Ruby Hammer Lip Serum Balsem

Laatste nieuwe vondst: Ruby Hammer’s Lip Serum Balms. Ze zijn ronduit mooi. Boterzacht en smeerbaar en comfortabel en je voelt de effecten zelfs als de kleur verdwenen is. Mogelijk is rood niet de verstandigste keuze voor een zachte en boterachtige balsem – het kan een ramp zijn voor de tanden! – maar deze kon ik niet weerstaan. Het is glanzend en rijk en zo echt, echt rood – je zou het niet willen dragen om te kussen onder de maretak zoals het zou zijn overal maar die boot heb je toch gemist. En voor alle andere situaties is het gewoon vrolijk en geweldig. Je kunt het deppen tot een meer gedempte lipvlek als je wilt, maar het is zo’n goede schaduw dat ik het zonde vind om zijn vleugels te knippen.

Ruby Hammer Lip Serum Balm is £ 18 bij Sephora hier*.

Goed, hier is de video (als je hem niet kunt zien, ben je tijdens het uploaden op deze pagina terechtgekomen!). Ik gebruikte ook Charlotte Tilbury Cream Bronzer in Shade 1 (hier*) en Beauty Pie bruine mascara en rode lipliner (hier*). De crèmekleurige coltrui is van Wyse London maar lijkt uitverkocht te zijn!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments