zaterdag, juli 20, 2024
HomeEntertainmentSlechts 39 uitstekende producten die ik de laatste tijd op TikTok heb...

Slechts 39 uitstekende producten die ik de laatste tijd op TikTok heb gevonden


Het wordt geleverd in een slank, prachtig wit, maar je kunt gekleurde bovenplaten (zoals de roze die ik momenteel gebruik, hierboven weergegeven) rechtstreeks uit de Logitech-winkel krijgen voor $ 19,99!

Bekijk een unboxing + zie het in actie op TikTok! Ik zie het de laatste tijd in veel opstellingen.

Ik gebruik de bekabelde versie van dit mechanische toetsenbord al maanden, zowel voor gamen als voor dagelijks werk, en ik ben er helemaal weg van. Ik had eerder een toetsenbord van volledige grootte, dus ik waardeer het compactere tenkeyless-ontwerp van dit toetsenbord (dat beter op mijn bureau past) enorm. De toetsen klinken perfect klikkend en voelen geweldig aan om op te typen, en de cloud-polssteun zorgt ervoor dat mijn polsen echt comfortabel worden ondersteund. En hoewel ik de polssteun al zo lang meer dan 8 uur per dag gebruik, ziet hij er nog steeds helemaal nieuw uit! Mijn favoriete ding is echter onmiskenbaar de esthetiek. Het is het mooiste toetsenbord dat ik ooit heb gehad, op een heel strakke en moderne manier. Ik raad het ten zeerste aan, of je nu pc-games speelt of gewoon thuis werkt!

Merk op dat deze ook wordt geleverd in een bundel met een muis, maar nadat ik hem heb gebruikt, zou ik niet zeggen dat de muis de moeite waard is om meer voor te betalen, tenzij je een nieuwe muis nodig hebt en echt wilt matchen met de esthetiek (het is prima, maar ik geef eerlijk gezegd de voorkeur aan het gevoel van De G502-muis van Logitech).

Haal het van Amazon voor $ 169,99+ (verkrijgbaar met kabel of draadloos, met drie soorten schakelaars en met of zonder muis).

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments