vrijdag, april 19, 2024
HomeGamingWat speel jij dit weekend?

Wat speel jij dit weekend?


Dit is een interessant weekend voor mensen, vooral als ze van Diablo houden.

Degenen met sleutels kunnen dit weekend in de Diablo 4 Early Access-bèta springen – als ze erin kunnen komen: de wachtrijen zijn enorm lang. Maar Blizzard werkt eraan om dat te verhelpen, dus hopelijk kunnen binnenkort meer mensen naar Sanctuary. Tot die tijd, sommigen van ons zal geduld moeten hebben.

Diablo 4 – Early Access Beta-trailer

Connor Makar, stafschrijver – Diablo 4 Beta

Dit weekend staat in het teken van de Diablo 4 bèta de hele vrijdag en zaterdag. Ik kan niet wachten om erin te duiken en rond te zwemmen in alle horror en gruwelijke actie.

Ik ga zondag naar GDC in San Francisco, dus ik zit 11 uur in het vliegtuig. Dat wordt vast heel leuk; aan de andere kant, verwacht vanaf volgende week een aantal coole artikelen.

Grand Tour 7 – februari-update – PS5- en PS VR2-games

James Billcliffe, redacteur gidsen – Gran Turismo 7

Ik ben vorige maand naar het World Rally Championship geweest, dus omdat ik zo beïnvloedbaar ben als een driejarige, hou ik nu van auto’s.

Gran Turismo 7 is de eerste consolegame (niet op Steam Deck) waarvoor ik in meer dan een jaar geld heb betaald, dus dit weekend ga ik door met racen.

Het is tot nu toe een raar spel. De presentatie is bizar twee voor een sport die meestal zo Xtr3me mogelijk wordt gespeeld; maar als je eenmaal het snoozefest van vroege pushover-races en loungejazz eindelijk hebt doorstaan, is het een eersteklas toegankelijke sim met een grote selectie aan auto’s en circuits.

Resident Evil 4 Remake – Derde trailer

Kelsey Raynor, schrijver van gidsen – Resident Evil 4 remake

De kat is uit de zak die ik heb gespeeld Resident Evil 4-remake, en aangezien ik er een 5/5 recensie over heb geschreven, ga ik mijn weekend doorbrengen met New Game Plus. Mijn plan is om Leons mes door de wringer te halen en te zien hoe ver ik kan komen met dat en alleen granaten. Bekijk deze ruimte!

Afgezien daarvan heb ik helaas gemerkt dat ik in de Valorant Champions Tour nogmaals, waarmee de zaken onlangs van start gingen. Het resultaat was dat ik Valorant voor het eerst in maanden weer opstartte en sindsdien de meeste dagen heb gespeeld. Het is gewoon weer die tijd van het jaar! Zolang ik geen cosmetica kan kopen, is het prima. Het is echter jammer dat de nieuwe bundel er zo aantrekkelijk uitziet.

Diablo 4 Intro In-Game Cinematic

Stephany Nunneley-Jackson, nieuwsredacteur – Diablo 4 Beta

Dit weekend ben ik van plan om de sprong te wagen Diablo 4 Early Access-bèta – of ik in het spel kan komen vanwege wachttijden. Gisteravond was een beetje wreed. Ik wachtte ongeveer een uur om binnen te komen, maar werd er ongeveer 10 minuten in getrapt, wat me eindeloos frustreerde. Het is echter een bèta en we weten allemaal hoe het gaat als iedereen, hun oma en de hond van de buren een tester willen. Vooral als de bèta voor een populaire franchise of een langverwachte titel is. Diablo 4 is beide. Dus ik verwijt Blizzard niets. Ik kom weer in de rij als ik hier voor vandaag uitlog. Hopelijk krijg ik er een voorproefje van voordat de deuren van Sanctuary volgend weekend wijd open gaan voor de open bèta.

Behalve Diablo 4 overweeg ik om te spelen Valheim. Ik heb het onlangs gekocht via de Steam Spring Sale, omdat ik het al wilde proberen sinds het werd uitgebracht via Early Access. Ik hou van het soort spel dat het is, de setting interesseert me, en ik wil zien waar het allemaal om draait.

Ik speel ook Pokémon gaan, aangezien het vandaag Community Day is, met in de hoofdrol Slowpoke. Dingen zijn tegenwoordig een beetje anders wanneer Galarian Slowpoke evolueert naar Galarian Slowbro. Om het beestje te laten evolueren, moet je meestal 30 Poison-type Pokemon vangen met Galarian Slowpoke als je maatje. Maar alleen vandaag, tot vanavond 22.00 uur, moet je in plaats daarvan 30 helderzienden vangen terwijl je op avontuur gaat met Galarian Slowpoke. Wens me geluk met het vangen van zoveel paranormaal begaafden terwijl ze in huis zitten te wachten om in Diablo 4 te komen. Ik veronderstel dat ik op een gegeven moment het huis zou kunnen verlaten. We zullen zien wat er gebeurt.


Zo, dat zijn wij dit weekend. En jij? Spring jij dit weekend in de bèta? Zo niet, wat speel je in plaats daarvan?RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments