dinsdag, mei 21, 2024
HomeBeauty & MakeupYouthbomb: een trio waarmee ik mee kan doen | ADVERTENTIE

Youthbomb: een trio waarmee ik mee kan doen | ADVERTENTIE


Advertentie: dit bericht wordt gesponsord door Beauty Pie als onderdeel van mijn lopende samenwerking.

Er zou deze week een blogpost verschijnen; de titel van het conceptbericht was Heeft er ooit een sexyer machtspaar bestaan? en het was een bijna uitzinnige rave van zeshonderd woorden over de wonderen van Beauty Pie’s Youthbomb Concentrate en Youthbomb Collagen Peptide Cream, vooral als ze samen werden gebruikt. Een meer face-plumptioning, huid-elastische combinatie is nog niet op mijn pad gekomen – het is een openbaring en ik heb er flessen en potten van geritst als een bezeten vrouw.

Maar ik zat al vijf weken op deze conceptpost en vroeg me af of dit week was het juiste moment om het te publiceren of misschien wel Dat week zou beter zijn, en de reden voor mijn beraadslaging was dat Beauty Pie me een staaltje had gestuurd van een product dat roet in het eten had gegooid. Een nieuwe toevoeging aan de Youthbomb-line-up die het bereik van nam Kracht paar naar wat alleen kan worden omschreven als… Deskundig trio.

Kijk, er is hier geen oordeel, maar ik ben nooit overtuigd geraakt door het idee van trio’s. Nul verleiding. Het is al genoeg mentale en fysieke belasting om met één persoon samen te werken, laat staan ​​met twee. Natuurlijk wordt er altijd iemand in de kou gelaten – en zo niet, dan moeten de mensen die samenwonen veel meer coördinatie hebben dan ik. Ik kan zelfs een auto niet achteruit rijden als de stereo speelt, omdat mijn oren te veel hersenruimte in beslag nemen.

Dus menselijke trio’s: het is een nee voor mij. Maar als het gaat om Beauty Pie en hun nieuwe Youthbomb-product? Ja ja ja. Ohhhh ja. (Ze zullen absoluut enthousiast zijn over deze off-piste intro, ik weet het gewoon.) Ze hebben geformuleerd wat volgens mij hun meest krachtige, resultaatgerichte product tot nu toe is, de Double Retinol-Action Skin Revisie Serum*, en het voegt zich bij de hoge prestaties 360 Radiance-concentraat en de Biologische collageenpeptidecrème om een ​​trio van absolute showstoppers te vormen.

Als je het beu bent om je af te vragen wat echt zal werken op je vermoeide, ietwat verslapte, doffe huid en je wilt gewoon strakke resultaten, dan is dit jouw assortiment. Het was eerder geweldig, maar het nieuwe serum brengt dingen gewoon naar een heel nieuw niveau van goed.

Terwijl het uitstekende Radiance Concentrate (vind het hier online*) gericht op het gebruik van peptiden en een cocktail van andere krachtige actieve stoffen om te verstevigen, op te helderen, glans te geven en hydratatie te bevorderen, en de Biologic Cream voegde hieraan toe met achttien actieve stoffen in een enorm rijke, huidverstevigende basis, het merk nieuw serum glijdt door naar de Youthbomb-reeks met een dubbele dosis van het gouden standaardingrediënt in de industrie: retinol.

Het Double Retinol-Action Skin Overhaul Serum gebruikt twee soorten retinol – micro-ingekapselde retinol en granactieve retinoïde – om zo ongeveer elk huidverouderingsprobleem aan te pakken dat je maar kunt bedenken. Als je het dossier niet hebt gelezen over waarom retinol zo geliefd is in de huidverzorgingswereld, laat me het dan voor je uitleggen: het werkt op rimpels, fijne lijntjes, ongelijkmatige teint, dofheid, gebrek aan stevigheid, crêpe-achtigheid en andere dingen Ik kan het me niet herinneren en de resultaten zijn zowel diepgaand als zichtbaar. Ik zeg dit als iemand die al geruime tijd verschillende merken en verschillende sterke punten van retinoïde heeft getest.

Het verschil met het nieuwe Skin Overhaul Serum van Beauty Pie? Het bevat niet alleen de retinoïden voor alle bovengenoemde voordelen, het bevat ook een dosis melkzuur in de formule samen met niacinamide. Melkzuur om het huidoppervlak voorzichtig te exfoliëren (waardoor de andere actieve stoffen gemakkelijker kunnen doordringen) en niacinamide om de huidbarrière te versterken, waardoor de huid gezonder wordt en minder vatbaar voor gevoeligheid en opflakkeringen.

Koop Double Retinol-Action Skin Revisie Serum*

Ik heb het gevoel dat het nieuwe serum een ​​meer afgeronde benadering is van het gebruik van retinoïden met hoge intensiteit, met wat exfoliatie voor de werkzaamheid en vervolgens ingrediënten om te versterken en te hydrateren om de conditie van de huid tiptop te houden en elk risico op verergering te minimaliseren.

Dat gezegd hebbende, dit is er een serieus product en het is niet iets dat je zomaar wilt binnenvallen en toepassen als je geen eerdere ervaring hebt met het gebruik van retinoïden. Het is het krachtigste retinoïdeproduct van Beauty Pie tot nu toe en het is perfect voor diegenen die de Super Retinol-reeks hebben gebruikt (wat absoluut briljant is) en het maximaal willen opvoeren. Zelfs dan, begin eerst twee keer per week en bouw dan op naar regelmatiger gebruik. Net als bij mijn andere sterke retinoïden, gebruik ik dit graag om de andere nacht, waarbij ik mijn “off”-dagen gebruik om mijn hydraterende en kalmerende producten in te pakken.

En dus terug naar de Deskundig trio. Het kalmeert mijn angst voor geest-oogcoördinatie om te weten dat de drie producten nooit echt hoeven samen te werken; het is een of-of-situatie met het concentraat en het serum, de een of de ander, altijd gevolgd door de glorieuze Collagen Peptide Cream.

(Wat trouwens een van mijn meest gebruikte moisturizers is geworden. De Japanfusion Power Elixir (hier*) was altijd mijn favoriet, vanwege het vermogen om mijn gezicht in een soort gezwollen, wiebelend waterbed te veranderen, maar de Youthbomb-crème profiteert van dit voordeel en laadt het op met nog eens achttien actieve stoffen. Dus als het gewoon de krankzinnige niveaus van hydratatie zijn die je wilt, ga dan voor de Japanfusion Power Elixer* wat, met lidmaatschap, een zeer aangename £ 16 is. Maar als je meer wilt op het gebied van versteviging, verheldering en een egale huid, kijk dan absoluut naar de Youthbomb, een superkrachtige crème, een ultieme vochtinbrengende crème. Het is £ 44 met lidmaatschap, hier*.)

Enkele regels die ik heb bij het gebruik van het Double Retinol-Action Skin Overhaul Serum: ik breng ’s avonds aan op een gereinigde, gedroogde huid en laat het ongeveer een half uur staan ​​voordat ik mijn Youthbomb Cream gebruik. Het is gewoon een routine die ik altijd heb gevolgd met mijn retinoïden, zodat ze een beetje aan het werk kunnen voordat ik een ander product aanbreng. Eerlijk gezegd vergeet ik vaak de vochtinbrengende crème aan te brengen en heb ik ’s ochtends nog nooit een droog aanvoelende huid gehad, maar ik ben ook dol op de direct zachte, elastische resultaten die ik krijg met de crème, dus het is leuk om eraan te denken gebruik het. Een andere regel: SPF de volgende dag. Absoluut niet onderhandelbaar. De Beauty Pie Featherlight SPF50 is uitstekend, laat geen residu achter en heeft een hoge bescherming tegen zowel UVA- als UBV-stralen. Het is £ 13,50 met lidmaatschap hier*.

(Ter herinnering aan hoe het lidmaatschap werkt: Beauty Pie produceert luxe producten in enkele van ’s werelds beste schoonheidslaboratoria, maar ze verkopen ze vervolgens rechtstreeks aan jou. Er zijn dus geen hoge kosten voor verkoop via een tussenpersoon. Geen overdreven luxe verpakking (hoewel ik denk de verpakking is gewoon mooi, van zeer hoge kwaliteit en chic), geen winkelkosten, alleen luxe producten zonder de luxe prijskaartjes. Je kunt zien wanneer je op de site bladert dat ze de lidmaatschapsprijs hebben en vervolgens de equivalente verkoopprijs, gekalibreerd tegen vergelijkbare producten van de luxe beautymerken, bijvoorbeeld de Youthbomb Double Retinol-Action Serum* heeft een equivalente luxe verkoopprijs van £ 170 (als je een liefhebber van huidverzorging bent, kun je meteen een paar voorbeelden bedenken!) maar met lidmaatschap is het £ 44. Dat is verbazingwekkend voor een serum van deze kracht en dit kaliber. Het is gemakkelijk om je aan te melden, en als je dat doet, zorg er dan voor dat je de code RUTHSENTME gebruikt om geld te krijgen van het jaarlijkse lidmaatschap! U kunt meer informatie over het lidmaatschap vinden hier*.)

Dus in het kort: Beauty Pie heeft gelanceerd wat hun meest complete, alles-dansende krachtpatser tot nu toe zou kunnen zijn. Het is de held, het grote geweer, de uitslover en mijn huid heeft het met open armen ontvangen. Ik vind het geweldig dat het een instant glans geeft, dankzij het melkzuur en ik waardeer de toegevoegde hydratatie in de formule enorm, omdat ik de neiging heb om me een beetje droog te voelen na een krachtige retinoïde.

U kunt meer informatie en een volledige ingrediëntenlijst vinden voor het Youthbomb Double Retinol-Action Skin Overhaul Serum hier*. Als je al in de retinol-trein zit en je ticket wilt upgraden (oh mijn God, sorry), dan is dit zeker – wacht erop! – Eerste klas.

Ik ga je nu verlaten, mijn werk zit erop. Ik ben erin geslaagd verwijzingen naar trio’s te schoenlepelen En treinkaartjes in een huidverzorgingspost. Het is een vaardigheid.

Veel dank aan het Beauty Team voor het beste gevoel voor humor, ik vind het absoluut geweldig om met ze samen te werken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments